Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Πραγματοποιήθηκε η προκαθορισμένη ολομέλεια στα γραφεία της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής, όπου παρευρέθησαν συναγωνιστές από όλη την Δυτική Αττική και ανέφεραν τα προβλήματα που μαστίζουν την περιοχή μας με κύριο παράγοντα την βαριά βιομηχανία και το ψηλό ποσοστό ανεργίας ,ανάμεσα στις νέες ηλικίες αποκαθιστώντας έτσι το εργατικό δυναμικό βορά στους επίδοξους νεο-καπιταλιστές και το κεφάλαιο της περιοχής. Η αδιαφορία της πολιτείας δημιούργησε το θριάσιο πεδίο μια τεράστια χαβούζα νέων, άνεργων, χαραμίζοντας και υποβαθμίζοντας έτσι το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων και απαξιώνοντας κάθε κίνηση διαμαρτυρίας προς αυτό.Η Χρυσή Αυγή δίπλα στον Έλληνα εργάτη δεν θα διστάσει να θίξει τα συμφέροντα των τσιφλικάδων της περιοχής που επιμελώς συνεχίζουν να προσλαμβάνουν μετανάστες και να επέμβει με δραστικές λύσεις στα προβλήματα των κατοίκων του θριασίου πεδίου.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ-ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ-ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο.Δυτικής Αττικής
17 χλμ Νέας Εθνικής Οδού
Τετάρτη και Παρασκευή: 19.00-21.00
Τηλ.: 210 5571360



METΩΠΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με μεγάλη συμμετοχή συναγωνιστριών πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο.Δυτικής Αττικής η πρώτη συνάντηση του Μετώπου Γυναικών.
Η ομιλία έγινε από την υπεύθυνη του Μετώπου Γυναικών, Ευγενία Χρήστου, που έκανε εκτενή αναφορά στη θέση που κατέχει η γυναίκα στο κίνημα. Οι Συναγωνίστριες παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ομιλία και στο τέλος εξέθεσαν τις απορίες τους και ακολούθησε κουβέντα με την υπεύθυνη του μετώπου γυναικών.
H γυναίκα η ραχοκοκκαλία του Ελληνικού Έθνους ήταν είναι και θα είναι ο σκληρότερος αγωνιστής που έχει αναδείξει η ιστορία αυτού του τόπου.


ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ-ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ-ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο.Δυτικής Αττικής
17 χλμ Νέας Εθνικής Οδού
Τετάρτη και Παρασκευή: 19.00-21.00
Τηλ.: 210 5571360