Τρίτη 23 Απριλίου 2013


Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: “Οι συκοφάντες της Χρυσής Αυγής στην πολιτική επικαιρότητα” (Αλεξανδράκης)


Την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Συναγωνιστή, Αλεξανδράκη Κώστα, στα γραφεία της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής με θέμα αυτούς που συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή.




Ομιλίες του βουλευτή Μιχάλη Αρβανίτη στα γραφεία της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής και Πυρήνα Μεγάρων!
 


Η ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Μιχάλη Αρβανίτη,πραγματοποιήθηκε μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα από συναγωνιστές και φίλους του Εθνικιστικού Κινήματος.Ο συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του,μιλώντας για τη διαδοχική προδοσία της Ελλάδας από τον δήθεν Εθνάρχη Γέρο Καραμανλή,για την κατάργηση των Αρχαίων Ελληνικών από το Ράλλη,στο προδοτικό έργο του Ανδρέα Παπανδρέου και των Εβραιοσιωνιστικών κύκλων,που βοήθησαν στον σταδιακό πνευματικό,ηθικό και βιολογικό αφανισμό του Ελληνικού Έθνους.Ο Συναγωνιστής συνέχισε την ομιλία του,αναλύοντας το ρατσισμό που ασκείται κατά των Ελλήνων πολιτών,την εξάπλωση της εγκληματικότητας από τη μεριά των λαθρομεταναστών τα άδικα μέτρα κατά των Ελλήνων και την σκόπιμη αδιαφορία των κυβερνώντων.
Όλοι στην πρώτη γραμμή θα δώσουμε την ύψιστη μάχη για την διαφύλαξη του Έθνους και των Αξιών με λάβαρο μας την Πίστη στην Πατρίδα και στο Κίνημα.
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17ο χιλιομετρο Νεας εθνικης οδου Ασπρόπυργος
 e-mail:xa.dytattikh@yahoo.gr ιστοσελίδα http://xadytikiattiki.blogspot.gr/
 τηλ.6973283559- 210 5571360
 ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.00-22.00