Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τα κονδύλια του ΕΣΠΑ και τα εκατομμύρια ευρώ που αρπάζουν επί δεκαετίες οι μεγαλοεργολάβοι δεν πρόκειται να λύσουν κανένα από τα προβλήματα των Ελλήνων. Κάθε κοινοτικός πόρος, μέχρι και το τελευταίο ευρώ, πρέπει να διοχετευθεί στην πρωτογενή μας παραγωγή, για να ξαναγίνει η Ελλάς αυτάρκης και να σπάσει τα δεσμά των τοκογλύφων.



Διανομή Τροφίμων


                             
 Mε μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η Ανοιχτή Διανομή τροφίμων και ρουχισμού.
Διανεμήθηκαν 2 τόνοι λαχανικά και 2 τόνοι φρούτα 1 τόνος ζυμαρικά 5οο κιλά τοματοχυμού 1 τόνος ελαιόλαδο 1 τόνος φακές 1 τόνος ρύζι και 1 φορτηγό ρουχισμού.Με μεγάλη μας λύπη είδαμε την προσέλευση κόσμου να ξεπερνά κάθε προηγούμενο και εξυπηρετήσαμε πάνω από 5οο οικογένειες.
Στο θριάσιο πεδίο που οι εταιρίες και τα εργοστάσια είναι χιλιάδες η ανεργία ξεπερνά κάθε προηγούμενο,με τους λαθρομετανάστες να είναι στην πρώτη προτίμηση των εργοδοτών και γιατί όχι, αφού οι συνδικαλιστικοί φορείς εξυπηρετούν καλά τα αφεντικά τους και τις εκάστοτε κυβερνήσεις.
Η Χρυσή Αυγή με αιχμή του δόρατος την Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής, που τόσο έχει ενοχλήσει τους γνωστούς κονδυλοφόρους της περιοχής, έγινε στόχος μέχρι και βομβιστικής επίθεσης απο παρακρατικά σκουπίδια ,είναι έτοιμη να προσφέρει έναν ανελέητο αγώνα κατά του κατεστημένου, για να ανατρέψει αυτήν την κατάσταση και τους το υποσχόμαστε ο αγώνας μας θα ενταθεί περισσότερο και θα είμαστε η σκιά του κάθε Ελληνα εργάτη στο θριάσιο πεδίο.


ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17ο χιλιομετρο Νεας εθνικης οδου Ασπρόπυργος
e-mail:xa.dytattikh@yahoo.gr ιστοσελίδα http://xadytikiattiki.blogspot.gr/
 τηλ.6973283559- 210 5571360
 ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.00-22.00


Ομιλία Χρήστος Παππάς



Με μεγάλη προσέλευση συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος πραγματοποιήθηκε η ομιλία του συναγωνιστή Χρήστου Παππά στην Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής.
Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στις τρέχοντες εξελίξεις που αφορούν την εξωτερική πολιτική του Κινήματος και δήλωσε πως η συνέντευξη που δόθηκε στην Αλβανική εφημερίδα δεν ήταν για τους Αλβανούς αναγνώστες και τα γνωστά παπαγαλάκια των 8 αλλά για τους Έλληνες της αλύτρωτης Ηπείρου,για να ξέρουν ότι υπάρχει ακόμα φωτιά που καίει στις καρδιές μας για τις αλύτρωτες Πατρίδες ,υπάρχουν Έλληνες που στο άκουσμα Βόρειος Ήπειρος βλέπουν Ελλάδα και δεν ξεχνούν τα αδέρφια τους,δεν είναι στο ποιόν του Χρυσαυγίτη να ξεχνά την Ιστορία του.θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη.

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
 17ο χιλιομετρο Νεας εθνικης οδου Ασπρόπυργος
e-mail:xa.dytattikh@yahoo.gr ιστοσελίδα http://xadytikiattiki.blogspot.gr/
 τηλ.6973283559- 210 5571360
ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.00-22.00