Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ανακοίνωση με αφορμή το ισλαμικό έγκλημα μίσους στο Λονδίνο


Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013 - 15:02

Ισλαμιστές εγκληματίες διαπράττουν φρικτές δολοφονίες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η χώρα μας έχει ήδη πληρώσει βαρύτατο φόρο αίματος στους λαθρομετανάστες, με πιο πρόσφατες τις δολοφονίες των Μανώλη Καντάρη και Θανάση Λαζανά, που συγκλόνισαν το πανελλήνιο. Οι πράξεις τυφλής βίας από αλλοδαπούς πολλαπλασιάζονται καθημερινά, ο πολίτης παραμένει απροστάτευτος και ένα παντελώς ανύπαρκτο κράτος ασχολείται μόνο με... "αντιρατσιστικούς νόμους".
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Νέες κενές, ψηφοθηρικές εξαγγελίες Σαμαρά


Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013 - 14:12

Οι σημερινές εξαγγελίες Σαμαρά δεν έχουν κανένα απολύτως αντίκρισμα, είναι ψευδείς, ανυπόστατες και ψηφοθηρικές. Η χώρα δεν παράγει τίποτα, η ανεργία καλπάζει και ο εθνικός μας πλούτος παραμένει αναξιοποίητος. Μόνο μία εθνική ηγεσία με πρωτοπόρο την Χρυσή Αυγή μπορεί να αλλάξει σελίδα για την Ελλάδα, στρέφοντας τους Έλληνες προς την παραγωγική εργασία και την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών προς όφελος του λαού και όχι των τοκογλύφων.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στημένη ενδοκυβερνητική διαμάχη με αφορμή τον αντιρατσιστικό νόμο


Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013 - 12:51

Ο αντιρατσιστικός νόμος-έκτρωμα υπαγορεύεται από ξένα ανθελληνικά κέντρα με στόχο να περιοριστεί η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής. Το θέατρο με τη δήθεν ενδοκυβερνητική διαμάχη παίζεται για να σώσει ο Σαμαράς το διαλυμένο κόμμα του. Χιλιάδες ψηφοφόροι της ΝΔ, αλλά και του Σύριζα εντάσσονται καθημερινά στις τάξεις του Εθνικιστικού Κινήματος. Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στη χώρα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων και η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί με κάθε νόμιμο μέσο για την πάταξή του.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου