Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Σμηναγος ΗΛΙΑΚΗΣ: ΑΘΑΝΑΤΟΣ

                                                                          

Θρασύδειλη επίθεση εναντίον βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Περίπου 20 θρασύδειλοι αλήτες εκμεταλλευόμενοι το γεγονός της παρουσίας των Χρυσαυγιτών στο πλευρό του Λαού της Πάτρας επιτέθηκαν στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Αχαΐα, Μιχαήλ Αρβανίτη. Ο κ. Αρβανίτης είχε πάει να δώσει συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Super B.
Όπως είναι απολύτως φυσικό και συνηθισμένο σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπήρξε καμμία σύλληψη από την πλευρά των «αντεξουσιαστών», που βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με το κράτος του μνημονίου. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής βρίσκεται σε καλή κατάσταση παρά την επίθεση των αλητών και είναι έτοιμος, όπως και όλοι οι Χρυσαυγίτες για συνέχεια του Αγώνα για την Πατρίδα και τον Λαό, ενάντια στο αντεθνικό κράτος και τους αντεξουσιαστές λακέδες του, της «αριστεράς και της προόδου».

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την μνήμη των Ποντίων

353.000 Ελληνικές ψυχές αναμένουν δικαίωση
Την στιγμή που οι ανθέλληνες ξεμπροστιάζονται και συγκεντρώνουν τα βέλη και το μένος του λαού και του Ποντιακού ελληνισμού που διαθέτουν ιστορική μνήμη, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή τίμησε την μνήμη των 353 χιλιάδων Ποντίων αδερφών μας που εξολοθρεύτηκαν από τις ορδές του Κεμάλ. Την ίδια ώρα που η ξενόδουλη συνείδηση της κα Ρεπούση την εμπόδισε να σταθεί όρθια μες στην Βουλή και να τηρήσει ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της γενοκτονίας των Ποντίων, προβάλλοντας γελοίες δικαιολογίες, η Χρυσή Αυγή έκανε όπως πάντα το ιστορικό της καθήκον.