Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Παίζουν με την δημοσία υγεία - Ακατάλληλο το νερό σε τουριστικές περιοχές της Αττικής



Του Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου, υποψήφιου περιφερειακού σύμβουλου Δυτικής Αττικής με την “Ελληνική Αυγή για την Αττική”
Εδώ και χρόνια ύστερα από καταγγελίες κατοίκων του Αλεποχωρίου ενός από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες για τους κατοίκους του Θριασίου Πεδίου για την ποιότητα του πόσιμου νερού που καταναλώνουν, επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα.
Μετά από μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκε εξασθενές και ολικό χρώμιο σε ποσοστά 50mg/L την ίδια ώρα που Μονομελές Πρωτοδικείο Χαλκίδος έκρινε επικινδυνότητα στα 2mg/L.
Η περιφέρεια και οι τοπικοί φορείς πάσχουν από στρουνθοκαμηλισμό εξακολουθούν να παίζουν με την δημόσια υγεία παρά την επικινδυνότητα της κατάστασης, υποβαθμίζουν το γεγονός και δεν έχουν πάρει κανένα μέτρο για να προστατέψουν τους παραθεριστές και τους κατοίκους και συνεχίζουν να ζητούν χωρίς ντροπή την ψήφο τους για να συνεχίσουν το δήθεν τεράστιο έργο τους υπέρ των πολιτών..
Σας πήρανε χαμπάρι και σας περιγελούν κύριοι των αξιωμάτων βλέποντας σας να περιοδεύετε σαν θεατρικός θίασος από πόλη σε πόλη παρουσιάζοντας τί; Έργα των τελευταίων ημερών και φρεσκοβαμμένα πεζοδρόμια;
Με την Ελληνική Αυγή για την Αττική και τον Ηλία Παναγιώταρο τέτοια σοβαρά ζητήματα θα τίθενται επί τάπητος και οι λύσεις θα δίνονται ακαριαία χωρίς να εξυπηρετούμε συμφέροντα «εργολάβων και κολλητών».


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/paizoun-me-thn-dhmosia-ugeia-akatallhlo-to-nero-se-touristikes-perioches-th#ixzz2zYYUMSPW