Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση στα αποκόμματα του μνημονίου για το “Ολοκαύτωμα”


Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013 - 16:07
Να σιωπήσουν τα αποκόμματα του μνημονίου, που έχουν στις τάξεις τους αρνητές των Ολοκαυτωμάτων του Ελληνισμού! Να ζητήσει συγγνώμη η ΝΔ που επέβαλε στα παιδιά μας να διδάσκονται το βιβλίο της Ρεπούση, αυτό το ανιστόρητο και ανθελληνικό έκτρωμα. Η Χρυσή Αυγή είναι ο θεματοφύλακας της Εθνικής Μνήμης και της Ιστορικής Αλήθειας και δεν θα τους επιτρέψει να κάνουν την Ελλάδα μας Γερμανία!

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΛ.ΣΤΑΤ. βγάζει και πάλι ψεύτη τον Σαμαρά


Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013 - 15:06
Έγινε για μία ακόμη φορά ρεζίλι ο Σαμαράς και το "success story" που διαλαλούσε απεδείχθη για τα πανηγύρια! Η ύφεση γιγαντώνεται σύμφωνα με την ΕΛ.ΣΤΑΤ. και η οικονομία μας καταρρέει. Μόνη λύση για το ελληνικό πρόβλημα η επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή και η άμεση εκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου. Η στροφή των Ελλήνων προς την σκληρή, παραγωγική εργασία, μακριά από το άθλιο και αντιπαραγωγικό μοντέλο "οικονομίας δανεισμού" των τελευταίων τριών δεκαετιών.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τη διαμάχη Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ. για το ελληνικό ζήτημα


Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013 - 14:48
Η τρόικα δηλώνει επισήμως πλέον την αποτυχία της μνημονιακής πολιτικής που διέλυσε τη χώρα μας και τσάκισε τον ελληνικό λαό. Η συγκυβέρνηση παραμένει άβουλο πιόνι στα χέρια των τοκογλύφων δανειστών. Μόνο μία εθνική ηγεσία με πρωτοπόρο τη Χρυσή Αυγή μπορεί να αντισταθεί στην τρόικα, να καταγγείλει το μνημόνιο και να εκμεταλλευθεί τον εθνικό μας πλούτο προς όφελος των Ελλήνων.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Χρυσή Αυγή - Λαϊκός Σύνδεσμος | Στο 16,2% η Χρυσή Αυγή - Ανεβαίνει χωρίς ταβάνι!

Χρυσή Αυγή - Λαϊκός Σύνδεσμος | Στο 16,2% η Χρυσή Αυγή - Ανεβαίνει χωρίς ταβάνι!