Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Χρυσή Αυγή - Λαϊκός Σύνδεσμος | Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόταση Νόμου για την πάταξη του ρατσισμού κατά των Ελλήνων

Χρυσή Αυγή - Λαϊκός Σύνδεσμος | Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόταση Νόμου για την πάταξη του ρατσισμού κατά των Ελλήνων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διέλυσε τη χώρα η ΝΔ: Περισσότεροι λαθρομετανάστες δουλεύουν στην Ελλάδα απ’ ότι στις ΗΠΑ!


Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013 - 13:49
H κυβέρνηση του Σαμαρά, που πριν ένα χρόνο έλεγε ότι θα ανακαταλάβει τις πόλεις μας, τελικά μετέτρεψε τη χώρα σε άσυλο λαθρομεταναστών και έδιωξε τους Έλληνες στο εξωτερικό. Σύμφωνα με τα πλέον επίσημα στοιχεία, περισσότεροι λαθρομετανάστες δουλεύουν στην Ελλάδα απ' ότι στις ΗΠΑ! Την ώρα που η ανεργία των Ελλήνων έχει ξεπεράσει κάθε όριο, η κυβέρνηση Σαμαρά ευνοεί με προκλητικό τρόπο τους αλλοδαπούς. Γι' αυτό πιάνει πάτο η ΝΔ και ο ελληνικός λαός στρέφεται μαζικά προς την Χρυσή Αυγή, τη μόνη φωνή της Αλήθειας και της Ελλάδας.
Μελέτη του Institute of Economic Affairs για το ποσοστό λαθρομεταναστών που εργάζονται σε κάθε χώρα: Πρώτη η Ελλάδα παγκοσμίως με 4,45%, δεύτερη η ΗΠΑ με 3,15%.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τον Έλληνα Πεζοναύτη που έπεσε εν ώρα καθήκοντος


Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013 - 12:14
Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου Πεζοναύτη που έπεσε σήμερα εν ώρα καθήκοντος, καθώς και στη μεγάλη οικογένεια των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, που σε αντίξοες συνθήκες και παρά την εχθρική στάση του καθεστώτος, φυλάττει Θερμοπύλες.
Πρωταίτιοι του σημερινού δυστυχήματος είναι οι ξεπουλημένοι πολιτικοί του μνημονίου, που στοχεύουν στην οριστική διάλυση των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Άχρηστος εξοπλισμός και οχήματα που θα έπρεπε να έχουν γίνει παλιοσίδερα εδώ και δεκαετίες, δεν αποσύρονται για λόγους "οικονομίας", δηλαδή για να πληρώνουμε ληστρικά επιτόκια στους διεθνείς τοκογλύφους. Την ίδια ώρα το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα δεν έχει κάνει ούτε μία περικοπή στα δικά του προκλητικά προνόμια και συνεχίζει να παρασιτεί εις βάρος ενός ολόκληρου Έθνους.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου