Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ο εορτασμός του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου του συγγραφέα της αποκάλυψης και αγαπημένου μαθητή του Χριστού, έγινε με τη δέουσα λαμπρότητα και την συμμετοχή μεγάλου αριθμού κληρικών, πιστών και επισήμων. Μεταξύ αυτών και το κλιμάκιο της τ.ο. Άνω Λιοσίων ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
έγινε επίσκεψη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Πυρήνας Μεγάρων στο ΚΑΠΗ Κινέτας.

Μοιράστηκαν τρόφιμα σε άπορες οικογένειες γερόντων δείχνοντας ότι είμαστε δίπλα στον συμπολίτη μας με ιδιαίτερη ευαισθησία στην τρίτη ηλικία.
Θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες δράσεις τόσο σε συλλόγους της Κινέτας όσο και της περιοχής Ν. Περάμου                               

 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΥΡΗΝΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
Ρήγα Φεραίου 6 Μέγαρα
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6972 512823
Κατάμεστα τα γραφεία της τοπικής μας στην ομιλία του μέλους της κεντρικής επιτροπής Κώστα Αλεξανδράκη, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των συναγωνιστών και των φίλων του κινήματος, για τα τεκταινόμενα και τις δράσεις του κινήματος όσο και την άνοδο της Χρυσής Αυγής την ώρα που ο πολιτικός κόσμος καταρρέει.
Το θέατρο σκιών της μνημονιακής συγκυβέρνησης έλαβε τέλος! Τα αιματηρά κι αντεθνικά μέτρα συμφωνήθηκαν, αλλά θα είναι τα τελευταία, καθώς αποτελούν το κύκνειο άσμα του διεφθαρμένου πολιτικού καθεστώτος.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Μετά από ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ στο πλευρό του βλάσφημου αναρχοκομμουνιστή.
Ανακοινώσεις για την υπόθεση της σύλληψης ενός 27χρονου (αναρχοκομμουνιστή προφανώς), ο οποίος διακωμωδούσε από το διαδίκτυο τον Γέροντα Παΐσιο, έσπευσαν μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΔΗΜΑΡ (που εξασφάλισαν την… πρωτοπορία του νεοταξισμού) να εκδώσουν και τα υπόλοιπα κόμματα της αριστεράς, για να μην υστερήσουν σε… «προοδευτικότητα» (και δουλικότητα απέναντι στην αμερικανοσιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων-Παγκοσμιοποίηση, που προωθεί τον θρησκευτικό αποχρωματισμό).
Πιο συγκεκριμένα, το γραφείο τύπου των άθεων (εκτός για όταν πρόκειται να υπερασπιστούν τους μουσουλμάνους...) μαρξιστών του Περισσού αναφέρει τα εξής:
«Το ΚΚΕ δεν συμφωνεί με την προσβολή των θρησκευτικών πεποιθήσεων. Ωστόσο είναι απαράδεκτο, αντιδραστικό και σκοταδιστικό φαινόμενο η δίωξη της σάτιρας, πόσο μάλλον όταν στηλιτεύει τη θρησκοληψία, το διαδομένο φαινόμενο εκμετάλλευσης της πίστης και την εξαπάτηση των θρησκευόμενων. Η σύλληψη του 27χρονου χρήστη του Facebook πρέπει να καταδικαστεί από τη νεολαία και το λαό. Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη γι' αυτή την τρομοκρατική δίωξη που πρέπει να σταματήσει αμέσως».
Επίσης, η κόρη του Γ. Γεννηματά, η οποία είναι εκπρόσωπος τύπου του κόμματος που μας έβαλε στο ΔΝΤ και μας έφερε την τρόικα (ΠΑΣΟΚ), δήλωσε τα εξής:
«O σεβασμός της Χριστιανικής και κάθε άλλης γνωστής θρησκείας είναι βασικό στοιχείο μιας σύγχρονης ανοιχτής κοινωνίας. Άλλο όμως σεβασμός και άλλο ποινικές διώξεις. Ο νεαρός που συνελήφθη θα μπορούσε απλά να σκεφτεί ότι η πράξη του προσβάλλει πολλούς συνανθρώπους του. Όμως, από το σημείο αυτό, μέχρι του να οδηγείται ένας 27χρονος στα δικαστήρια και μάλιστα με απίστευτη ταχύτητα, υπάρχει ένα χάσμα. Το χάσμα αυτό δεν μπορεί να  ανοίγει με προτροπές της Χρυσής Αυγής. Μπορεί να κλείσει μέσα από ψύχραιμες ενέργειες της Πολιτείας, αλλά και της Εκκλησίας, που παλεύει διαρκώς κατά του φανατισμού και της μισαλλοδοξίας.  Η προστασία της θρησκευτικής και εθνικής ταυτότητας δεν είναι ζήτημα ποινικό. Αυτά που μας ενοχλούν όταν τα βλέπουμε να γίνονται σε άλλες χώρες, δεν χρειάζεται να συμβαίνουν στην Ελλάδα».
Βέβαια όλοι αυτοί όταν οι αναρχοκομμουνιστές βανδάλιζαν εκκλησίες το 2008 μιλούσαν για "κοινωνικούς αγώνες" και "αγανακτισμένη νεολαία".
Τα συμπεράσματα δικά σας!