Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Η Χρυσή Αυγή κατεβαίνει ανεξάρτητη σε Δήμους και Περιφέρειες

Απάντηση στις νέες συκοφαντίες Δένδια

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013 - 15:31

Ο αποτυχημένος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ να πάψει να υβρίζει την Χρυσή Αυγή και να ασχοληθεί με την εγκληματικότητα που έχει κυριολεκτικά πνίξει τη χώρα. Καθημερινά δολοφονούνται, ληστεύονται και κακοποιούνται συμπολίτες μας και ο Δένδιας αλωνίζει τα τηλεοπτικά στούντιο για να συκοφαντήσει έναν νόμιμο πολιτικό φορέα. Υπενθυμίζουμε σε όλους τους υβριστές μας ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι... "ναζιστικό κόμμα", είναι το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα που αντιμάχεται το καθεστώς της απάτης, της διαφθοράς και της υποταγής.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Τροποποιούν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο - Μοναδικός στόχος τους η Χρυσή Αυγή

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013 - 14:22

Τροποποιούν το "αντιρατσιστικό νομοσχέδιο" με σκοπό την αποκλειστική στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής, αφήνοντας στο απυρόβλητο όσους αμφισβητούν τις γενοκτονίες Ελλήνων από τους τούρκους και τον Στάλιν (Ρεπούση-ΚΚΕ). Η συγκυβέρνηση της υποταγής άγεται και φέρεται από τον διεθνή σιωνισμό που τρέμει τη ραγδαία άνοδο του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος. Δεν μας συγχωρούν ότι είμαστε η φωνή της Αλήθειας ενάντια στο σύστημα της απάτης, της κλεπτοκρατίας και της προδοσίας. Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στη χώρα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων, που καθημερινά ληστεύονται και δολοφονούνται από ξένους εγκληματίες.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Όχι στην ομηρία χιλιάδων Ελλήνων μαθητών

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013 - 12:51

Είναι τουλάχιστον άθλια η απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει νέες ρυθμίσεις την περίοδο των πανελληνίων εξετάσεων. Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει απερίφραστα όποιον παίζει πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες χιλιάδων νέων παιδιών, που το μέλλον τους κρίνεται αυτές τις ημέρες. Λέμε όχι στην ομηρία χιλιάδων Ελλήνων μαθητών.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου