Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

OMIΛΙΑ



Την Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί ομιλία στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Δυτικής Αττικής από τον Συναγωνιστή και βουλευτή Αττικής Ηλία Κασιδιάρη με θέμα: O αντιρατσιστικός νόμος της Χρυσής Αυγής.
Τ.Ο. Δυτικής Αττικής

17 χλμ Νέας Εθνικής Οδού, Ασπρόπυργος
Τετάρτη και Παρασκευή: 19:00-21:00
Τηλ.: 210 5571360 - 6973283559


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Έλληνες του μαρτυρικού Διστόμου ζητούν δικαίωση


Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 - 15:29
Η σφαγή στο Δίστομο υπήρξε ένα φρικτό έγκλημα πολέμου κατά του Ελληνισμού. Σήμερα, 69 χρόνια μετά, οι ψυχές των πεσόντων συμπατριωτών μας ζητούν δικαίωση. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την άμεση διεκδίκηση όλων των πολεμικών επανορθώσεων και την εξόφληση του κατοχικού χρέους της Γερμανίας προς την Ελλάδα που ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την συνθήκη των Παρισίων. Η υποταγή της τρικομματικής συγκυβέρνησης στην Γερμανία των τοκογλύφων δεν θα περάσει.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για το ξεπούλημα της ΔΕΣΦΑ στην αζέρικη Socar: Μας κάνουν δορυφόρο της Τουρκίας!

 

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 - 14:17 

Αποτελεί εθνικό έγκλημα η εκχώρηση της πλέον νευραλγικής εταιρείας για την εθνική μας οικονομία και ασφάλεια στους τουρκόφωνους Αζέρους. Η Ελλάς μετατρέπεται σε δορυφόρο της Τουρκίας με την υπογραφή της συγκυβέρνησης. Το ελληνικό φυσικό αέριο αποτελεί τεράστια ελπίδα για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας και ο Σαμαράς μετατρέπει τους τούρκους σε ρυθμιστές κάθε εθνικής μας στρατηγικής. Η Χρυσή Αυγή λέει ΟΧΙ στο ξεπούλημα της ΔΕΣΦΑ: Η ενέργεια πρέπει πάση θυσία να παραμείνει σε ελληνικά χέρια!

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Στουρνάρα με τους καταστροφείς της ελληνικής οικονομίας

 

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 - 13:59 
Η τρόικα στοχεύει στην ολοκληρωτική καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και τη δέσμευση του εθνικού μας πλούτου. Η συγκυβέρνηση εξυπηρετεί απόλυτα τα συμφέροντα των τοκογλύφων, έχει καταδικάσει στην ανέχεια τον ελληνικό λαό και έχει εκχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου