Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για τις εξελίξεις στην προανακριτική


Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013 - 18:28 

Διάτρητο το όποιο πόρισμα της πλειοψηφίας - ΝΔ και Σύριζα ευθύνονται από κοινού για την συγκάλυψη
Τελικός σκοπός της προανακριτικής επιτροπής απεδείχθη πως ήταν η συγκάλυψη των ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων που διέπραξαν βαρύτατα αδικήματα εις βάρος του ελληνικού λαού. Αναφέρομαι στους Γεώργιο Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο, οι οποίοι συμμετείχαν μαζί με τον Γεώργιο Παπακωνσταντίνου σε εγκληματική οργάνωση, όπως αυτή ορίζεται από το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα. Οι μαρτυρικές καταθέσεις και τα αδιαμφισβήτητα ντοκουμέντα που κατετέθησαν στην επιτροπή αποδεικνύουν περίτρανα τον ισχυρισμό μας αυτό. Πρόκειται για την ίδια εγκληματική οργάνωση που έδεσε τη χώρα με τα δεσμά του εθνοκτόνου Μνημονίου, εκχώρησε την εθνική μας κυριαρχία στους διεθνείς τοκογλύφους και εξαθλίωσε τον ελληνικό λαό.
Το πολιτικό σύστημα είναι συνολικά υπεύθυνο για την συγκάλυψη και την ατιμωρησία των παραπάνω προσώπων. Η Νέα Δημοκρατία αγωνίστηκε με κάθε μέσο να προφυλάξει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλο και να τον απαλλάξει από τις ποινικές του ευθύνες. Ο Σύριζα έπαιξε ακριβώς τον ίδιο ρόλο υπέρ του Γεωργίου Παπανδρέου, του ανθρώπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που πέραν όλων των άλλων αρνήθηκε ακόμη και να εμφανιστεί ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής. Υπενθυμίζουμε ότι την πρόταση της Χρυσής Αυγής για τη βίαιη προσαγωγή Παπανδρέου καταψήφισαν από κοινού ΝΔ και Σύριζα.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, το πόρισμα που αναμένεται να εκδώσει η πλειοψηφία της Επιτροπής θα είναι διάτρητο. Όσον αφορά τον Γεώργιο Παπακωνσταντίνου, τα εις βάρος του στοιχεία βοούν και θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη ενώπιον της Δικαιοσύνης, αντιμέτωπος με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Εδώ όμως παρεμβαίνει ο κατάπτυστος νόμος περί ευθύνης υπουργών και καθυστερεί με άθλιο τρόπο τη διαδικασία.

Ηλίας Κασιδιάρης
Βουλευτής Αττικής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γελοία σενάρια περί... συνεργασίας “ΝΔ-Χρυσής Αυγής” και από το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ


Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013 - 15:48
Η Χρυσή Αυγή επαναλαμβάνει πως δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση συνεργασίας και συνδιαλλαγής με τη Νέα Δημοκρατία, το κόμμα του μνημονίου, της εξαθλίωσης και της εκχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας.
Το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο δεκανίκι της ΝΔ. Ο εκπρόσωπός του Κουκουλόπουλος οφείλει μία συγγνώμη στον ελληνικό λαό για το ξεπούλημα της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους και για τις αμαρτωλές δεκαετίες ΠΑΣΟΚοκρατίας, που μας οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Κουκουλόπουλος στο Βήμα-FM: "Τη Χρυσή Αυγή, με την οποία η ΝΔ ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα δια του κυρίου Βορίδη ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, ξεκίνησε να συνομιλεί στη Βουλή. Τα έκανε και ο Σαρκοζί αυτά στη Γαλλία και κόντεψε να βγει πρόεδρος η Μαρί Λεπέν"'

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μόνη ορθή απάντηση στη Μέρκελ η άρνηση πληρωμής του παράνομου χρέους


Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013 - 12:22
Η Μέρκελ και οι διεθνείς τοκογλύφοι θέλουν να κρατούν αιωνίως δεμένη την Ελλάδα με τα δεσμά του παράνομου χρέους. Στόχος τους να αφαιμάξουν γενιές και γενιές Ελλήνων και να απαλλοτριώσουν τον ορυκτό μας πλούτο. Σε τρία χρόνια μνημονίου διέλυσαν τα πάντα, αλλά το χρέος ούτε κατ' ελάχιστο δε μειώθηκε.
Η Χρυσή Αυγή απαιτεί άμεσο λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και άρνηση πληρωμής του παράνομου και επαχθούς χρέους. Βιώνουμε μία ανθρωπιστική κρίση, καταστρέφεται το μέλλον της χώρας και οι υποταγμένοι εξουσιαστές μας αγωνίζονται για τα κέρδη των ξένων τραπεζιτών και των διεθνών τοκογλύφων. Να μπει ένα τέλος σε αυτή την αθλιότητα, να πάψει η χώρα να πληρώνει παράνομα τοκοχρεολύσια και να ανασάνει επιτέλους ο ελληνικός λαός.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου