Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η αλήθεια για την επίσκεψή μας στους Δελφούς

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013 - 12:38
Μέλη της Χρυσής Αυγής επισκέφθηκαν χθες τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών. Στα ψέμματα και τις γελοιότητες που διαρρέει η κυβέρνηση και αναπαράγουν τα ΜΜΕ απαντάμε ότι:
  • Κάθε Έλληνας πολίτης έχει το δικαίωμα να επισκέπτεται τους αρχαιολογικούς χώρους που είναι ανοικτοί για το κοινό. Ως εκ τούτου για τη χθεσινή μας επίσκεψη δεν χρειαζόταν να λάβουμε άδεια από κανένα
  • Τα μέλη μας δεν είχαν ομοιόμορφη εμφάνιση. Επίσης η επικοινωνία μας με τους υπόλοιπους επισκέπτες ήταν άριστη και πολλοί από αυτούς παρακολούθησαν την ξενάγησή μας. 
  • Οι μόνοι που είχαν ομοιόμορφη εμφάνιση και τρόμαζαν τους συγκεντρωμένους τουρίστες ήταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ που είχαν παραταχθεί με γκλομπ, κράνη και ασπίδες στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου.
  • Οι προσαγωγές των μελών μας είναι γελοίες και παράνομες, αλλά δεν μας τρομοκρατούν. Γελάει ο κόσμος με τις μεθόδους που μεταχειρίζεται το μνημονιακό καθεστώς για να περιορίσει την άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου


Χρυσή Αυγή - Λαϊκός Σύνδεσμος | Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτικής Αττικής, Κορίνθου, Σερρών, Πέλλας - Ημαθίας

Χρυσή Αυγή - Λαϊκός Σύνδεσμος | Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτικής Αττικής, Κορίνθου, Σερρών, Πέλλας - Ημαθίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όχι στο τρίτο μνημόνιο και τα τοκογλυφικά πακέτα στήριξης


Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013 - 11:02
Τα μνημονιακά πακέτα επιστρέφονται αυτομάτως στους τοκογλύφους για την πληρωμή παράνομων τόκων. Έτσι αυξάνεται το δημόσιο χρέος και ο ελληνικός πλούτος δεσμεύεται από τα κοράκια της τρόικα. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί άμεση διαγραφή του επαχθούς χρέους της χώρας, στροφή στην εθνική παραγωγή και εξόρυξη των ελληνικών υδρογονανθράκων προς όφελος του ελληνικού λαού.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου