Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η φυγή της Βιοχάλκο και η καταστροφή της βιομηχανικής μας παραγωγής

 

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013 - 12:13 
Η ελληνική βιομηχανία καταστρέφεται με σχέδιο εδώ και 4 δεκαετίες με εκτρωματικούς νόμους όλων των διεφθαρμένων κυβερνήσεων. Την φυγή της Βιοχάλκο στο εξωτερικό θα ακολουθήσουν και τα τελευταία εργοστάσια που παραμένουν σε ελληνικά χέρια. Η Χρυσή Αυγή στοχεύει στην άμεση επανεκκίνηση της βιομηχανικής μας παραγωγής υπό την υψηλή εποπτεία ενός εθνικού κράτους που θα δώσει ώθηση στην οικονομία μας και εργασία στους Έλληνες.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τις δήθεν “διαπραγματεύσεις” συγκυβέρνησης - τρόικα

 

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013 - 12:12
Η τρόικα στοχεύει στα υπερκέρδη των τοκογλύφων μέσω της οριστικής αφαίμαξης των Ελλήνων. Η Ελλάς έχει ανάγκη από μία εθνική ηγεσία που θα αντισταθεί στους ξένους πιστωτές, θα διαγράψει το παράνομο χρέος και θα εκμεταλλευθεί τον ορυκτό της πλούτο προς όφελος του λαού μας.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις Βρυξέλλες ο εντολοδόχος των τοκογλύφων

 

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013 - 12:11
Ο εντολοδόχος των ξένων πιστωτών Σαμαράς μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για να ανανεώσει το συμβόλαιο υποταγής της χώρας. Η Ελλάς δεν έχει καμία θέση στην Ευρώπη των τοκογλύφων που κερδίζουν δισεκατομμύρια από την κρίση και την οικονομική μας καταστροφή.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διαθεσιμότητα οδηγεί σε απολύσεις, ύφεση και ανεργία

 

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013 - 12:00 
Η Χρυσή Αυγή λέει ΟΧΙ στην διαθεσιμότητα, που οδηγεί σε απολύσεις, ύφεση και ανεργία. Είναι ακόμη ένα άθλιο μέτρο που επιβάλουν οι τοκογλύφοι με στόχο την οριστική διάλυση της οικονομίας μας και την αφαίμαξη του εθνικού μας πλούτου. Μόνη λύση για την Ελλάδα η άμεση καταγγελία της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής, η άρνηση πληρωμής του παράνομου χρέους και η επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τις εξελίξεις στην Παιδεία

 

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013 - 11:59
Να πάψει η ξεπουλημένη στους τοκογλύφους κυβέρνηση να καταστρέφει το μέλλον των Ελλήνων μαθητών. Το ίδιο επικίνδυνοι είναι και οι επαγγελματίες συνδικαλιστές που δεν έχουν περάσει ούτε μία φορά στη ζωή τους από σχολική αίθουσα. Μόνο μία εθνική ηγεσία με πρωτοπόρο την Χρυσή Αυγή μπορεί να ξανακάνει το ελληνικό σχολείο ναό της γνώσης και της καλλιέργειας υγιών προτύπων και αξιών.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση στον αδαή και ανιστόρητο Κεδίκογλου

 

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013 - 11:29
Ο αδαής Κεδίκογλου να μην ομιλεί περί γερμανών, διότι ο ίδιος και η ξεπουλημένη κυβέρνηση Σαμαρά είναι συνεργάτες των γερμανών τοκογλύφων, δοσίλογοι και υπηρέτες των συμφερόντων της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Για την ιστορία υπενθυμίζουμε στους ανιστόρητους νεοδημοκράτες ότι στον Μελιγαλά το 1944 μπήκαν οι κομμουνιστές, βίασαν, έκαψαν και δολοφόνησαν με τον αθλιότερο τρόπο ανήλικα παιδιά, γυναίκες και υπερήλικες.
Δήλωση Κεδίκογλου στον ΑΝΤ1: «Θέλω να υπογραμμίσω ότι οι Χρυσαυγίτες μπήκαν σαν τους Γερμανούς στον Μελιγαλά»

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου