Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακάλυψαν νέο παραμύθι οι μνημονιακοί: “Πρωτογενές πλεόνασμα στο οκτάμηνο”


Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013 - 16:04

Το δήθεν "πρωτογενές πλεόνασμα" που παρουσιάζουν οι υπάλληλοι των τοκογλύφων είναι ψευδές και στοχεύει στην εξαπάτηση των Ελλήνων. Με ανύπαρκτη εθνική παραγωγή και με τον πρωτογενή τομέα διαλυμένο, η οικονομία μας θα παραμένει ελλειμματική, όσες αλχημείες κι αν μεταχειρίζεται ο Στουρνάρας. Η πολιτική του μνημονίου με τις οριζόντιες περικοπές δεν δημιουργεί πλεόνασμα, αλλά περαιτέρω ύφεση και ανεργία, μέχρι την οριστική καταστροφή της εθνικής μας οικονομίας.
Αντί να πανηγυρίζουν οι απατεώνες της συγκυβέρνησης, ας διανείμουν το "πλεόνασμα" στους Έλληνες που πένονται και ας πουν επιτέλους ένα "ΟΧΙ" στους τοκογλύφους. Γιατί δεν το κάνουν; Προφανώς γιατί δεν υπάρχει κανένα πλεόνασμα και έχουν ακόμη ανάγκη τα τοκογλυφικά τους δάνεια. Δυστυχώς για τους εγχώριους υπαλλήλους της Μέρκελ, ο ελληνικός λαός ξύπνησε και το μόνο που καταφέρνουν με τα προκλητικά τους ψέμματα είναι να τον εξοργίζουν περισσότερο.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάτω τα χέρια από ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ


Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013 - 12:24
Η ελληνική αμυντική βιομηχανία και τα εθνικής σημασίας μεταλλεία της ΛΑΡΚΟ πρέπει να παραμείνουν σε ελληνικά χέρια και να ξεκινήσουν και πάλι την μαζική παραγωγή. Στόχος των τοκογλύφων να διαλυθεί οικονομικά η χώρα, να μείνει χωρίς όπλα και πυρομαχικά και να μην δύναται να προστατεύσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί και θα ματαιώσει τα σχέδιά τους για την ελληνική βιομηχανία, που αποτελεί δομικό στοιχείο της εθνικής μας οικονομίας και μπορεί να γίνει πυλώνας ανάπτυξης και παραγωγικής εργασίας για τον Έλληνα.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση στον οχετό ύβρεων για την Τελετή Μνήμης στις Θερμοπύλες


Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013 - 12:19
Ένας οχετός ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης εξαπολύθηκε κατά του Εθνικιστικού Κινήματος από το σύστημα εξουσίας με αφορμή την εκδήλωση μνήμης στις Θερμοπύλες. Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής. Αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για "clubbing", πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες. Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Να πάψει ο εμπαιγμός των ενστόλων από τον πρωθυπουργό του μνημονίου


Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 15:56
Ο Σαμαράς συνεχίζει να εμπαίζει και να προκαλεί τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Άνδρες που καθημερινά θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους, καταδικάζονται από το άθλιο καθεστώς στην ανέχεια. Να πάψει ο Σαμαράς να λέει ψέμματα και να ψηφοθηρεί εν ονόματι ανδρών που τιμούν το εθνόσημο και την Πατρίδα.
Υπενθυμίζουμε τις πρόσφατες περιπτώσεις των απαγορεύσεων συσσιτίων και εκδηλώσεων της Χρυσής Αυγής από το ανθελληνικό καθεστώς, όταν η ΝΔ χρησιμοποίησε παράνομα την αστυνομία ως κομματικό της στρατό. Να λάβει τέλος ο εμπαιγμός των ενστόλων. Η μνημονιακή κυβέρνηση αδιαφορεί για τους Έλληνες και εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα των ξένων τοκογλύφων.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου