Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Απόδοση τιμών στον Αισχύλο

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Απόδοση τιμών στον Αισχύλο 

H Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής, τιμά τους μεγάλους τούς Ήρωες που ανέδειξε η Ιερά πόλη της Ελευσίνας. Κάθε χρόνο Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, λίγο πριν το Θερινό Ηλιοστάσιο αποδίδουν τιμές στο περίτεχνο άγαλμα του μεγάλου «πατέρα της τραγωδίας» Αισχύλου, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στη γενέτειρα του, την Ελευσίνα.
Διαβάζονται αποσπάσματα από τη μεγάλη του προσφορά στην αρχαία τραγωδία, και αποδίδονται τιμές για τον υπέρμετρο ζήλο που έδειξε μαχόμενος για την πατρίδα του την Ελλάδα ως απλός στρατιώτης. Με ταπεινότητα και πραότητα, προσέφερε τα μέγιστα στον Ελληνισμό. Πέρασε με αυτόν τον τρόπο στο Πάνθεον των Αθανάτων, δείχνοντας σε εμάς τα παιδιά του, τον δρόμο για έναν ενάρετο τρόπο ζωής.

«Το γιο του Ευφορίωνα, τον Αθηναίο Αισχύλο, κρύβει νεκρό το μνήμα αυτό της Γέλας με τα στάρια. Την άξια νιότη του θα ειπεί του Μαραθώνα το άλσος και ο Μήδος ο ακούρευτος, οπού καλά την ξέρει.»

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: 17 χλμ Νέας Εθνικής Οδού
Τετάρτη και Παρασκευή: 19:00-21:00
Τηλ.: 210 5571360

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Χρυσή Αυγή στηρίζει την Δημοτική Αστυνομία


Σάββατο, 6 Ιουλίου 2013 - 10:43
Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τα αιτήματα του προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας. Όχι στην κινητικότητα, την διαθεσιμότητα και τις απολύσεις. Να πάψει η χώρα να είναι προτεκτοράτο των ξένων τοκογλύφων.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου