Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012


Όχι στην υποβάθμιση της ζωής μας από τους λαθρομετανάστες

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012 - 21:26
Για τη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ελλήνων κατοίκων με αφορμή την απόπειρα δολοφονίας καταστηματάρχη:
Η Χρυσή Αυγή δηλώνει ότι στηρίζει το δίκαιο και νόμιμο αγώνα των Ελλήνων του κέντρου των Αθηνών ενάντια στην υποβάθμιση της ζωής τους. Καθημερινά συμπολίτες μας πέφτουν θύματα δολοφονικών επιθέσεων από λαθρομετανάστες, όπως συνέβη και σήμερα με καταστηματάρχη στο κέντρο των Αθηνών. Επίσης, η Χρυσή Αυγή καταδικάζει κάθε βίαιο επεισόδιο και δηλώνει ρητά πως μέλη της δεν σχετίζονται με τέτοιου είδους δραστηριότητες. Το κράτος ας αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του και να προστατεύσει τη ζωή και την περιουσία των Ελλήνων πολιτών.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Γιάννης Λαγός στο Μακελειό για Εθνική Οικονομία


ΣΦΑΓΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Πανικός επικρατεί αυτήν την στιγμή στον Αγ. Παντελεήμονα στην οδό Μιχαήλ Βόδα. Αλλοδαποί έσφαξαν κομμωτή του έσπασαν το μαγαζί και την κοπάνησαν.


Το όνομα του άτυχου Κομμωτή ήταν Αργύρης περισσότερα στοιχεία δεν έχουμε ακομα για το θύμα. Στο σημείο έχουν σπέυσει μέλη της Χρυσής Αυγής και 500 περίπου κάτοικοι της περιοχής. Αναμεσα τους οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής Παναγιώταρος και Μπαρμπαρούσσης

Σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων αναφέρουν πως το κομμωτήριο ήταν το τελευταίο Ελληνικό της περιοχής και μιλάνε για ανταγωνισμό και στο ότι οι Αλλοδαποί κάνουν προγκρομ στους Έλληνες, δηλαδή προσπαθούν να διώξουν στην περιοχή ότι είναι Ελληνικό.


Απο μακελειο.gr
ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 19.30 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΛΟΜΕΛΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΜΕΓΑΡΩΝ  ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.


 Ρηγα. Φερραίου 6
ΤΗΛ.6972 512823