Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΟΜΙΛΙΕΣ Τ.Ο.ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ




                       
Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Με τεράστια προσέλευση Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Συναγωνιστή Μάκη Μπαρέκα. Την ομιλία άνοιξε ο Περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με την Ελληνική Αυγή Ευάγγελος Μπαρμπούρης όπου κατά την τοποθέτησή του σχετικά με την έγκριση σκοπιμότητας για την υποβολή πρότασης Συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής σε πρόγραμμα LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Περιβάλλον - Ατμοσφαιρική Ρύπανση – Αιθαλομίχλη, τόνισε ότι το θέμα είναι καθαρά πολιτικό και δεν έχει καμία σχέση με την επιστήμη. Θεωρούμε είπε ότι το πρόγραμμα είναι υποκριτικό, γιατί ζητάει από την περιφέρεια να συμμετάσχει με μισό εκατομμύριο € σε μια χώρα, όπου τον 80% των κατοίκων της, ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και τον χειμώνα του 2013 θρηνήσαμε θύματα επειδή δεν είχαν θέρμανση. Η Ελληνική Αυγή για την Αττική είναι αντίθετη σε προγράμματα, που τον μόνο σκοπό έχουν να συνεχίζουν να συντηρούν «τρωκτικά», «ανεπάγγελτα λαμόγια» και «αεριτζήδες» των Μ.Κ.Ο.



Τον λόγο πήρε το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Σωτήρης Δεβελέκος όπου με ένα δυναμικό και σύντομο λόγο έστειλε μήνυμα αγωνιστικής εγρήγορσης προς όλους τους Συναγωνιστές τονίζοντας πως η επιμονή μας θα επιβραβευτεί με την κατάρρευση της σκευωρίας και με την αποφυλάκιση του Αρχηγού μας Ν.Γ.Μιχαλολιάκου και των Συναγωνιστών μας.

                                             

Μετέπειτα στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής και Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Πειραιά Μάκης Μπαρέκας και ανέλυσε με ένα ιδεολογικό Κείμενο τους λόγους που εμείς οι μοναδικοί Έλληνες Εθνικιστές τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες, τα παιδιά της Χρυσής Αυγής είμαστε αυτοί που δεν σκύβουν το κεφάλι μπροστά στην απειλή του παντοδύναμου συστήματος ακολουθούμε τα βήματα των ένδοξων προγόνων μας ενάντια στην υποδούλωση και το ξεπούλημα της Πατρίδος και των Ελλήνων.
                                            

Στο τέλος ο Συναγωνιστής Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος ανέγνωσε στους παρευρισκόμενους το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκου και άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό μας ύμνο.