Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση στις νέες αθλιότητες Σαμαρά κατά της Χρυσής Αυγής


Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013 - 23:32
Η Χρυσή Αυγή είναι το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα που συσπειρώνει γύρω του ένα και πλέον εκατομμύριο Έλληνες. Αυτούς τους Έλληνες τόλμησε να αποκαλέσει "νεοναζί" ο Σαμαράς, ο άνθρωπος που εξελέγη με ψέμματα και απάτες για να μετατραπεί σε δεκανίκι των τοκογλύφων και του εθνοκτόνου μνημονίου.
Ο πολιτικός κόσμος, που επιθυμεί να ενώσει κατά της Χρυσής Αυγής ο Σαμαράς, είναι ένα βρωμερό και τρισάθλιο σύμπλεγμα απατεώνων, κλεφτών και διεφθαρμένων. Ένα απόστημα που σύντομα θα σπάσει από τον έντιμο και δίκαιο αγώνα του Ελληνικού Λαού, με πρωτοπόρο το Εθνικιστικό Κίνημα.
Σαμαράς (αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγή): Πρέπει να ενώσουμε τον πολιτικό κόσμο και το λαό εναντίον των ναζί! Όχι με αφορμή τον κίνδυνο των νεοναζί να διχαστούμε μεταξύ μας

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η απάντησή μας στις προτάσεις των κομμάτων για αντιρατσιστικό νόμο


Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013 - 12:53
Όλα τα κόμματα κατέθεσαν πρόταση αντιρατσιστικού νόμου, ενώ η Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόταση κατάργησης της χρηματοδότησης για όλα τα κόμματα. Η πρόταση νόμου της Χρυσής Αυγής θάφτηκε στα συρτάρια του αρμόδιου υπουργείου, ενώ ο αντιρατσιστικός νόμος έγινε μείζον θέμα στη χώρα που ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι αυτός κατά των Ελλήνων.
Ολόκληρη η πρόταση νόμου της Χρυσής Αυγής στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.xryshaygh.com/index.php/koinovoulio/view/protash-nomou-gia-periorismo-kommatikwn-epichorhghsewn#.Uacf8tKSI8o

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου