Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012


                                                      ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΑΙΝΗΣ
«Κάποιοι που βρίσκονται σε υψηλά αξιώματα χρηματοδοτούν τη Χρυσή Αυγή. Θα τους βρούμε και θα πληρώσουνε» - Αλέξης Τσίπρας (22/10/12)
Κοινός συκοφάντης, ψεύτης και λασπολόγος αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ο Τσίπρας. Τον προκαλούμε να μιλήσει με στοιχεία και ονόματα τώρα, ειδάλλως να σωπάσει διά παντός. Η Χρυσή Αυγή είναι καθαρή, δεν έχει πάρει δεκάρα τσακιστή από κανέναν και είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αντιμάχεται σφόδρα τα μεγάλα συμφέροντα που έχουν ρημάξει την Πατρίδα και τον Λαό μας.


ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ

Την Τετάρτη στη Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής γραφεία Ασπροπύργου και ώρα 19.00-21.00 θα μοιραστεί μεγάλη ποσότητα ρουχισμού, σε συμπολίτες μας με μόνο κριτήριο να είναι Έλληνες.
Η Χρυσή Αυγή ως ο μοναδικός πολιτικός παράγοντας δίπλα στον Έλληνα πολίτη, χωρίς κομματικά κριτήρια ενισχύει και γιγαντώνει το έργο της σε όλη την Ελλάδα, την ίδια ώρα που οι πολιτικοί των εγκάθετων κυβερνήσεων υπογράφουν χαμογελώντας την θανατική καταδίκη των πολιτών της χώρας αυτής.
Μας πολεμούν με όλα τα μέσα με ότι τους έχει απομείνει αλλά εμείς δεν θα τους κάνουμε την χάρη, τους απαντάμε ότι ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.
Υποσχεθήκαμε ότι θα είμαστε δίπλα στον Ελληνικό λαό και το κάνουμε κάθε μέρα πράξη.

17ο Ν.Ε.Ο.Α.Κ (κάτω από την γέφυρα Ασπροπύργου)
τηλ.6973283559

Άρσεις ασυλίας βουλευτών Χρυσής Αυγής