Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

OMIΛΙΑ



Την Παρασκευή στις 19 Ιουνίου και ώρα 19.30 στην Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής
 θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Μιχάλη Γιαννόγκωνα με θέμα Μέγας Αλέξανδρος ο Μέγιστος των Ελλήνων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα βρήκαν υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής


Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013 - 22:45
Δεν τόλμησαν να κάνουν εκλογές οι τρεις αρχηγίσκοι και συμφώνησαν σε όλα υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής. Οι ξένοι τοκογλύφοι τρέμουν τη ραγδαία άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος, που θα σάρωνε τα πάντα σε περίπτωση πρόωρων εκλογών. Μία πανίσχυρη Χρυσή Αυγή είναι η μόνη εγγύηση της εθνικής ανεξαρτησίας και της οικονομικής ανάκαμψης της χώρας.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για την δολοφονία του Έλληνα αστυνομικού από αλβανούς εγκληματίες


Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013 - 15:54
Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς του ηρωικού Αστυνομικού που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από αλβανούς εγκληματίες. Οι Έλληνες Αστυνομικοί παραμένουν στην κυριολεξία ΑΟΠΛΟΙ ενάντια σε πάνοπλες εγκληματικές ομάδες αλλοδαπών. Μία ολόκληρη κυβέρνηση, αφού άνοιξε τις πύλες της χώρας στα χειρότερα κακοποιά στοιχεία, τώρα στέκεται αδιάφορη απέναντι στις καθημερινές εκτελέσεις Ελλήνων πολιτών και αστυνομικών.
Η Χρυσή Αυγή επιμένει πως για την καταπολέμηση της εισαγόμενης βαριάς εγκληματικότητας και για να απαλλαγεί η κοινωνία μας από ανάλογα ειδεχθή εγκλήματα είναι αναγκαία η επαναφορά της θανατικής ποινής. 

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έβαλαν την ΕΡΤ πάνω από 2 εκατομμύρια ανέργους και 3 χιλιάδες αυτόχειρες


Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013 - 12:32
Η συγκυβέρνηση της ξεφτίλας δε συγκινήθηκε από 2 εκατομμύρια Έλληνες ανέργους και 3 χιλιάδες αυτόχειρες, αλλά από την ΕΡΤ! Αν ο Σαμαράς θέλει περικοπές, ας κόψει τους παχυλούς μισθούς των βουλευτών και τα εκατομμύρια που αρπάζουν τα κόμματα και τα golden-boys του Δημοσίου. Ας τολμήσουν να κάνουν εκλογές και τότε ο λαός θα ρίξει στον Καιάδα το προδοτικό πολιτικό κατεστημένο.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου