Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” στην Ελευσίνα

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” στην Ελευσίνα - Φωτορεπορτάζ

Άλλη μια πολιτική εκδήλωση έγινε από την "Ελληνική Αυγή για την Αττική" στην Ελευσίνα και ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με πλήθος κόσμου που αγνόησε τα παρακρατικά και θλιβερά παράσιτα με τις κουκούλες που φοβούμενα τις λιγοστές ψιχάλες χάθηκαν.
Στην έναρξη της εκδήλωσης η συναγωνίστρια Κορίνα Πενέση, τόνισε ότι "παρόλο το κλίμα της τρομοκρατίας που ασκείται εμείς είμαστε εδώ, ενωμένοι και είμαστε ήδη νικητές στη συνείδηση του κόσμου. Εργαζόμαστε όλοι για την απελευθέρωση του Αρχηγού μας Νίκου Μιχαλολιάκου αλλά και των υπόλοιπων πολιτικών κρατουμένων συναγωνιστών μας. Για να ανατείλει μαζί με την Χρυσή Αυγή, μια Ελληνική Αυγή για την Πατρίδα μας".



Πρώτος ομιλητής ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Αττικής Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι "τον αγώνα που κάνουμε δεν τον χρωστάμε σε κανέναν άλλον, παρά μόνο στον παράνομα έγκλειστο Αρχηγό μας και είναι υπέρτατο χρέος όλων μας να δώσουμε τον αγώνα για την απελευθέρωση τη δική του και των υπόλοιπων συναγωνιστών μας".



Επόμενη ομιλήτρια η Ιωάννα Γκέκα, επίσης υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτ. Αττικής, η οποία υποσχέθηκε ότι "θα κάνει ότι μπορεί για να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά της και στα παιδιά όλων των Ελλήνων και θα αγωνιστεί ώστε η Ελευσίνα να πάψει πια να είναι η χωματερή της Αττικής".



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kosmosurroh-sthn-ekdhlwsh-ths-ellhnikhs-aughs-gia-thn-attikh-sthn-eleusina#ixzz30ySp0v5l