Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Κατάμεστα και τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Δυτικής Αττικής στον Ασπρόπυργο.

Κατάμεστα και τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Δυτικής Αττικής στον Ασπρόπυργο.


Κατάμεστα είναι για άλλη μια φορά τα γραφεία μας στον Ασπρόπυργο με δεκάδες συναγωνιστές να δίνουν το παρόν και την συμπαράσταση τους στον δίκαιο Αγώνα που κάνουν οι Έλληνες Εθνικιστές.Η ομιλία με θέμα Εναντίον Όλων που έγινε από το Πενταμελές της Δυτικής Αττικής  και τους συναγωνιστές Χρυσοβιτσάνο Ιωάννη και Αντωνόπουλο Κωνσταντίνο ήταν μια εκτενής αναφορά στον Τίμιο αγώνα των Εθνικιστών ενάντια στο σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα της λεγόμενης μεταπολίτευσης,δεν είναι η πρώτη φορά που μας πολεμούν με λύσσα τα σκυλιά του καθεστώτος και βγάζουν όλο τον μισανθρωπισμό και τον ανθελληνισμό από μέσα τους εναντίον σε ότι υπερασπίζει τα δίκαια των Ελλήνων,ο αγώνας έχει αρχίσει και με μανία χτυπούν το Εθνικιστικό Κίνημα αλλά ο κόσμος έχει πλέον προδικάσει τα μελλο
ύμενα και δείχνουν δυσοίωνα για τους σύγχρονους Εφιάλτες,πολεμούν να ανατρέψουν το αναπόφεκτο αλλά το μέλλον μας ανήκει.

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17ο χιλιόμετρο Νέας εθνικής οδού, Ασπρόπυργος
e-mail:xa.dytattikh@yahoo.gr ιστοσελίδα http://xadytikiattiki.blogspot.gr/
τηλ.6973283559- 210 5571360
ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.00-22.00

ΟΜΙΛΙΑ ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΟΜΙΛΙΑ ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Κατάμεστα τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Δυτικής Αττικής εχθές το βράδυ, τα γραφεία μας λειτούργησαν κανονικά παρά τους τραμπουκισμούς, τις απειλές και τις δεκάδες προσαγωγές συναγωνιστών από το κράτος και το παρακράτος. Η προκαθορισμένη συνομιλία του συναγωνιστή Ιωάννη Χρυσοβιτσάνου ξεκίνησε με πλήθος συναγωνιστών να παρευρίσκονται στην αίθουσα της Τοπικής Οργάνωσης δηλώνοντας έτοιμοι να υπερασπιστούν τα δίκαια των Ελλήνων εθνικιστών δείχνοντας με αυτό τον τρόπο προς πάσα κατεύθυνση ότι η φάλαγγα των Ελλήνων Εθνικιστών δεν θα πέμψη τα όπλα. Παρέμβαση έκανε ο συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης όπου εν μέσω χειροκροτημάτων πήρε τον λόγο και με ισχυρά επιχειρήματα και πύρινο λόγο κινήθηκε εναντίων των δειλών υποκριτών του Ελληνικού κοινοβουλίου. Παραθέτοντας σε όλους μας τους λόγους που παραπλάνησαν την κοινή γνώμη σπέρνοντας για άλλη μια φορά λάσπες και ύβρεις εναντίων του Εθνικιστικού Κινήματος, μη σεβόμενοι ακόμα και την μνήμη του νεκρού νεαρού στο Κερατσίνι.
ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ ΦΕΡΝΟΥΝ με αφορμή το χθεσινοβραδινό φονικό που έγινε στο Κερατσίνι, επέρριψαν τις ευθύνες στο Εθνικιστικό Κίνημα ψευδολογώντας και λασπολογώντας παρακίνησαν την κοινή γνώμη εναντίων της Χρυσής Αυγής, δημιούργησαν σκηνικό αστάθειας και καλλιεργώντας μίσος και εμφυλιοπολεμικό κλίμα, προπαγανδίζοντας κανάλια και κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι όλων τον παρατάξεων. Αποκρύπτουν  στον κόσμο την αλήθεια, η οποία είναι το νέο μνημόνιο το οποίο πιέζουν οι διεθνείς τοκογλύφοι να εφαρμοστεί άμεσα στην ήδη καταρρέουσα και χρεοκοπημένη οικονομία της Ελλάδος. Τα τεράστια ποσοστά που δημοσκοπικά λαμβάνει η Χρυσή Αυγή που ήδη έχουν ξεπεράσει το 20%, αυτή είναι η αιτία των επιθέσεων που δέχεται το Εθνικιστικό Κίνημα όπως και η αποδοχή των πολιτών στις θέσεις και στις Ιδέες του Κινήματος, είναι αυτό που πραγματικά τρομοκρατεί τους κυβερνώντες και τα σιωνιστικά αφεντικά τους. Ο χρόνος που έχει απομείνει για να αντιδράσουν τελειώνει και θέλουν πάση θυσία να μας αποδυναμώσουν και εν τέλει να μας εξαφανίσουν από το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδος.
Εμείς ως Χρυσαυγίτες με Πίστη στον Αρχηγό και στην Ιδέα  οφείλουμε να φυλάξουμε τις δικές μας Θερμοπύλες και να απαντήσουμε όπως πρέπει την ώρα που πρέπει.