Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την Ε.Ρ.Τ.


Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 - 14:29
Η Ε.Ρ.Τ. ανήκει θεωρητικά στον ελληνικό λαό, δε σέβεται όμως 1 εκατομμύριο Έλληνες πολίτες που υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή, τους υβρίζει διαρκώς ως... "νεοναζί" και δεν δίνει ποτέ βήμα σε εκπροσώπους του κόμματός μας. Δυστυχώς, κανένα από τα διεφθαρμένα κοινοβουλευτικά κόμματα δεν διαμαρτυρήθηκε γι' αυτό το έλλειμμα δημοκρατίας, αντιθέτως το υποστήριξε. Τα ίδια και χειρότερα πράττουν και τα ιδιωτικά κανάλια των νταβατζήδων, των οποίων οι συχνότητες ανήκουν στον ελληνικό λαό και έχουν παραχωρηθεί παράνομα στους καναλάρχες. Εκδίδουμε το παρόν δελτίο Τύπου γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να προβληθεί από κανέναν δημόσιο ή ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό. Και μετά αποκαλούν εμάς "ναζί και αντιδημοκράτες"...

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ: Η Ελλάς ουραγός των εξελίξεων παρά τον τεράστιο ενεργειακό της πλούτο


Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 - 12:52
Η Ελλάδα παρά τον τεράστιο ενεργειακό της πλούτο έχει καταστεί ουραγός των εξελίξεων και ασήμαντος παίκτης στη διεθνή γεωστρατηγική σκακιέρα. Ευρωπαίοι και Ρώσοι άδειασαν τον Σαμαρά, που δεσμεύεται με τους τουρκόφωνους Αζέρους και τον αγωγό ΤΑΡ, μετατρέποντας τη χώρα σε ενεργειακό δορυφόρο της Τουρκίας.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέατρο η συνάντηση Σαμαρά-Γιουνκέρ


Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 - 12:44
Όσο και να εγκωμιάζουν τον Σαμαρά αποτυχημένοι Ευρωπαίοι παράγοντες κανένα από τα μεγάλα προβλήματα της χώρας δεν πρόκειται να λυθεί. Η ανεργία των νέων, η διάλυση της πρωτογενούς παραγωγής, η εγκληματικότητα και η λαθρομετανάστευση θα αντιμετωπιστούν μόνο από μία εθνική κυβέρνηση, που θα θέσει το συμφέρον των Ελλήνων πάνω από τα κέρδη των τοκογλύφων.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου