Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Μαζική διανομή τροφίμων στην Πλατεία Αττικής


Απέναντι στα νέα μέτρα και τον προϋπολογισμό της φτωχοποίησης, η Χρυσή Αυγή ξεκινά νέα σειρά δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης. Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί μαζική διανομή τροφίμων στην Πλατεία Αττικής. Καλούνται όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτως κομματικής προτίμησης.

                     ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

                  Μεγάλη κινητοποίηση από την διπλή δράση της  Τοπικής Οργάνωσης Δυτικής και του Πυρήνα Μεγάρων στα διόδια της Ελευσίνας.Μοιράστηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό, η εφημερίδα μας και φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος.Η αποδοχή του κόσμου ήταν τεράστια σχηματίζοντας ουρές από αυτοκίνητα που σταματούσαν για να παραλάβουν τα έντυπα, επιβεβαιώνοντας μας ακόμα μια φορά ότι ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πλέον στην πρώτη προτίμηση του κόσμου και οι φτηνές λασπολογίες των διαφόρων μεσσίων  που λυμαίνονται τον τόπο δεν έχουν ανταπόκριση πια στο κοινό.Η μόνη και πραγματική υπερδύναμη του τόπου είναι παρών σε όλη την Ελλάδα έχοντας σε πρώτη προτεραιότητα τις ανάγκες του Ελληνικού λαού.
  Αργότερα πραγματοποιήθηκε και ενημερωτική δράση στην πόλη της Ελευσίνας με τηνσυμμετοχή δεκάδων συναγωνιστών,η αποδοχή του κόσμου ήταν μεγάλη προτρέποντας μας για πιο συχνές παρουσίες στις γειτονιές του θριάσιου πεδίου, αφού η καρδία της Χρυσής Αυγής είναι εδώ ανάμεσα στο εργατικό δυναμικό της βιομηχανοποιημένης αυτής περιοχής.


 TOΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
 17oΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ.ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
ΤΗΛ.6973283559-2105571360
ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.00-21.00


e-mail:xa.dytattikh@yahoo.gr   xadytikiattiki.blogspot.gr

Χρυσή Αυγή - Λαϊκός Σύνδεσμος | Στο δίλημμα ευρώ ή Ελλάδα, ψηφίζουμε Ελλάδα!

 | Στο δίλημμα ευρώ ή Ελλάδα, ψηφίζουμε Ελλάδα!