Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή - Λαϊκός Σύνδεσμος | Όλοι πέφτουν, η Χρυσή Αυγή καλπάζει!

Χρυσή Αυγή - Λαϊκός Σύνδεσμος | Όλοι πέφτουν, η Χρυσή Αυγή καλπάζει!

Χρυσή Αυγή - Λαϊκός Σύνδεσμος | Τ.Ο. Δυτικής Αττικής και ομιλία Η. Κασιδιάρη -ΒΙΝΤΕΟ

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής και ομιλία Η. Κασιδιάρη -ΒΙΝΤΕΟ
Εκδήλωση στην Τ.Ο. Δυτικής Αττικής και ομιλία Η. Κασιδιάρη -ΒΙΝΤΕΟ




Κατάμεστη ήταν η αίθουσα ομιλιών της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής για την προγραμματισμένη επίσκεψη και ομιλία του εκπροσώπου Τύπου του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, Ηλία Κασιδιάρη. Ο Συναγωνιστής λαμβάνοντας τον λόγο αναφέρθηκε στην πολιτική επικαιρότητα και την θέση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών σε αυτή. Η Χρυσή Αυγή, όπως τονίστηκε, είναι η μοναδική πολιτική δύναμη σε αυτό τον τόπο που μπορεί να σπάσει τον φαύλο κύκλο της ύφεσης και των εκβιασμών εκ μέρους των διεθνών τοκογλύφων.
Εκδήλωση στην Τ.Ο. Δυτικής Αττικής και ομιλία Η. Κασιδιάρη -ΒΙΝΤΕΟΤα ανθελληνικά κέντρα λήξεως αποφάσεων έχουν από καιρό εκπονήσει ένα σχέδιο διάλυσης του Ελληνισμού και της Ελλάδας, ένα σχέδιο που περιλαμβάνει όλους τους τομείς της Ελληνικής Κοινωνίας, από την παιδεία και το δημογραφικό, μέχρι την ενδοτική εξωτερική πολιτική και την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας με σκοπό την διάλυση του κοινωνικού ιστού και την εγκληματικότητα - τρομοκρατία των Ελλήνων. Όμως μια αχτίδα ελπιδοφόρου φωτός έχει ανάψει μέσα στο έρεβος των εξελίξεων. Η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται και είναι ήδη τρίτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την εικόνα που όλοι μας αντικρίζουμε στην Κοινωνία. Η νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού έρχεται για να πάρει την εξουσία και να εφαρμόσει στην πράξη την Αναγέννηση του Ελληνισμού.
Μετά το πέρας της ενδιαφέρουσας ομιλίας επακολούθησε ελεύθερη συζήτηση με τον κόσμο, αφού οι Βουλευτές του Κινήματος μας είναι ένα με τον Λαό και δεν διστάζουν ούτε ένα λεπτό να έρθουν σε επαφή και συζήτηση μαζί του, σε αντίθεση με τους "δημοκράταρους" που περιστοιχίζονται από αστυνομικές δυνάμεις, όταν δεν κρύβονται στις βίλες τους.



Τ.Ο. Δυτικής Αττικής
17 χλμ Νέας Εθνικής Οδού, Ασπρόπυργος
Τετάρτη και Παρασκευή: 19:00-21:00
Τηλ.: 210 5571360