Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Όσοι έχουν λογαριασμό στην πασίγνωστη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook, γνωρίζουν καλά πως η διαχείριση τον τελευταίο καιρό έχει επιδοθεί σε μια λυσσαλέα επίθεση εναντίον Εθνικιστών χρηστών.
Η τακτική είναι το μπλοκάρισμα, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα προφίλ συναγωνιστών και βουλευτών χωρίς λόγο πέφτουν. Σήμερα η η διαχείριση του Facebook προχώρησε σε μια πρωτοφανή κι αναίτια κίνηση λογοκρισίας, "ρίχνοντας" τα προφίλ όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και δεκάδων Συναγωνιστών. Να τονιστεί πως "πέφτουν" όλα τα προφίλ χρηστών που παραπέμπουν στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής ή έχουν απλά μια φωτογραφία Εθνικιστικού περιεχομένου.
Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην ελληνική κοινωνία υποδηλώνει πως η συγκεκριμένη ηλεκτρονική λογοκρισία μόνο τυχαία δεν ήταν. Κι αυτή η προσπάθεια ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής βέβαια θα πέσει στο κενό.
ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΛΙ ΣΥΝΤΟΜΑ





ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Χρυσή Αυγή - Λαϊκός Σύνδεσμος | Αιματηρό επεισόδιο στο Ίλιον

Χρυσή Αυγή - Λαϊκός Σύνδεσμος | Αιματηρό επεισόδιο στο Ίλιον

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι τοκογλύφοι εξευτελίζουν καθημερινά την συγκυβέρνηση του μνημονίου, μετατρέποντάς την σε πολιτικό τους ανδρείκελο για την υποδούλωση της χώρας. Οι δανειστές μεταθέτουν συνέχεια την καταβολή της δόσεως, εκθέτοντάς τους ολοφάνερα, παρ' όλες τις συνεχείς υποχωρήσεις.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Χρυσή Αυγή - Λαϊκός Σύνδεσμος | Α. Σαμαράς: Στις 16 Νοεμβρίου πτωχεύουμε

Χρυσή Αυγή - Λαϊκός Σύνδεσμος | Α. Σαμαράς: Στις 16 Νοεμβρίου πτωχεύουμε